Activiteiten

Reserveren? Bel: (0561) 726 900

U kunt bij ons diverse activiteiten boeken. Heeft u meer vragen over de diverse activiteiten die wij aanbieden, neem dan even contact met ons op.

6-kamp

In groepjes van 4 tot 6 personen gaat u de strijd aan. U gaat diverse spellen doen waaronder; Kruiwagenrace, Zaklopen in Big Bags, Touwtrekken, Estafette run, Rupsbanden en Volleybal.

€ 7.50 p.p.

* * *

Boogschieten

Een ervaren boogschutter geeft u instructies en laat u eerst een tijdje oefenen. Daarna gaan we op een doel schieten of houden we een kleine competitie, afhankelijk van het niveau en de wensen van uw groep.

€ 6.50 p.p.

* * *

Virtual Reality Experience

In onze kegelzaal hebben we een VR-bril hangen. Ga eens in de achtbaan, doe een escape room of speel Beat Saber! Daarnaast zijn er nog diverse andere spellen die je kunt spelen.

€ op aanvraag €

* * *

Biertap Workshop

Hoe een biertje smaakt weet u vast wel, maar heeft u altijd al eens willen weten hoe het voelt om een lekker biertje te tappen? Wij bieden een biertapworkshop aan, waarbij we u verzekeren, dat u aan het eind van de cursus het perfecte biertje tappen kan. Inclusief 4 getapte biertjes en warm bittergarnituur. De workshop duurt ongeveer 1 uur

€ 12.50 p.p.

* * *

Voetbal Clinic Kees Kist

Ben jij helemaal gek van voetbal? Pak dan deze unieke kans en boek een voetbal clinic van Kees Kist! Deze ex international heeft onder andere gevoetbald bij AZ en kan jou alles leren over voetbal.

€ 15.00 p.p.

* * *

Rondvaart Giethoorn

Giethoorn is vanuit het water ontstaan en laat zich het liefst vanaf het water bewonderen. In de overdekte rondvaartboot van Boatrental-Giethoorn maakt u een tocht door het oude dorp en over het meer. Onderweg passeert u fraaie boerderijtjes, talloze bruggen, vonders en vele bezienswaardigheden. Via het (ondiepe) Bovenwijde komt u weer terug bij de boatrental. Deze route duurt ongeveer een uur. Uiteraard is de rondvaartboot toegankelijk voor mindervaliden en elektrische rolstoelen. De rondvaartschipper is in het bezit van een vaarbewijs en vertelt graag over de geschiedenis en het heden van Giethoorn. In overleg is het mogelijk om onderweg een stop te maken bij een museum of om de rondvaart uit te breiden met de route door een gedeelte van Nationaal Park de Weerribben en Wieden. Ons restaurant bevind zich aan de andere kant van Nationaal Park de Weerribben en Wieden.

vanaf € 7.50 p.p..

* * *

De groepsprijs voor al onze activiteiten geldt vanaf 15 personen. Komt u met minder personen, dan is dat geen probleem, maar u betaald de groepsprijs voor 15 personen

Heeft u een buiten activiteit geboekt en laat het weer dit niet toe? Dan bieden wij u een alternatief programma aan. Wij kunnen u niet van te voren laten weten wat dit wordt.