Steaks & Pancakes

Reserveren? Bel: (0561) 726 900

Steaks & Pancakes

Een unieke mix van 2 werelden. Steakhouse en Pannenkoekenhuis.

Vanuit het restaurant kunt u de gehele omgeving ontdekken per boot, fiets of lopend. Na een lange dag komt u hier echt “thuis” en kunt u genieten van heerlijke streek producten.

Sinds 25 maart 2019 is het restaurant gedeelte van Mooi Oldemarkt overgenomen door Thijs Veldhuizen en Kim-Didy Wouters. Zij hebben ervoor gekozen om het pannenkoekenrestaurant een extra twist te geven door het uit te breiden met een steakhouse. Zo is Steaks & Pancakes ontstaan.

Wij werken met de Josper BBQ oven. Dit is een houtskool gestookte grill oven die we verwarmen tot 400 graden. Door het vlees te grillen op deze hoge temperatuur worden de heerlijke sappen van het vlees perfect bewaard. Vele gerechten van onze kaart komen uit de Josper en hebben deze unieke & perfecte smaak! Daar zijn we trots op!

Wij werken graag met verse streekgebonden producten omdat je het verhaal achter het product kunt herleiden. Het zijn vaak eerlijke producten waar ook weer mensen achter staan met een openheid en trots voor hun bedrijf. Dit zijn de mensen die dezelfde passie beleven voor hun vak als wijzelf.

Zo werken wij met runder producten van “Frysk Black Angus” en varkens producten van “Iberico Varken”, beide van slagerij Huisstede te Dronryp, verse vis van Veltman Vis Service te Harlingen, échte honing van Bijengoed te Witte Paarden, mozzarella van de Waterbuffelfarm te Oldemarkt, brood zonder e-nummers uit de steenoven zoals vroeger van Pandriks te Meppel en komen aal onze dessertproducten van Otelli te Hasselt.

Het restaurant is geschikt voor feestjes, familiedagen, lekker uit eten met z’n tweeën of een gezellige middag met de kinderen.

Reserveer telefonisch: (0561) 726 900

Openingstijden | Arrangementen | Menukaart