Steaks & Pancakes

Reserveren? Bel: (0561) 726 900

Steaks & Pancakes

Een unieke mix van 2 werelden. Steakhouse en Pannenkoekenhuis.

Vanuit het restaurant kunt u de gehele omgeving ontdekken per boot, fiets of lopend. Na een lange dag komt u hier echt “thuis” en kunt u genieten van heerlijke streek producten.

Sinds 25 maart 2019 is het restaurant gedeelte van Mooi Oldemarkt overgenomen door Thijs Veldhuizen en Kim-Didy Wouters. Zij hebben ervoor gekozen om het pannenkoekenrestaurant een extra twist te geven door het uit te breiden met een steakhouse. Zo is Steaks & Pancakes ontstaan.

Wij werken met de Josper BBQ oven. Dit is een houtskool gestookte grill oven die we verwarmen tot 400 graden. Door het vlees te grillen op deze hoge temperatuur worden de heerlijke sappen van het vlees perfect bewaard. Vele gerechten van onze kaart komen uit de Josper en hebben deze unieke & perfecte smaak! Daar zijn we trots op!

Al onze runder gerechten van het “Frysk Black Angus” en het “Drents Weide Rund” en kan de echte waterbuffel mozzarella van de lokale “Waterbuffel farm” natuurlijk niet ontbreken in onze gerechten.

Het restaurant is geschikt voor feestjes, familiedagen, lekker uit eten met z’n tweeën of een gezellige middag met de kinderen.

Reserveer telefonisch: (0561) 726 900

Openingstijden | Arrangementen | Menukaart